Uporaba Baby Signs® programa krepi vez med starši in otroci

S tistimi osebami, s katerimi se razumeš, se lahko pogovarjaš, te razumejo, bodrijo, se veselijo s tabo in te podpirajo – s tistimi gradiš debelejšo, bolj trdno vez. Tudi otroci gradijo vez s svojimi starši.

Ker so otroci, ki uporabljajo znakovni jezik za dojenčke sposobni učinkovito komunicirati s svojimi starši, se poveča pozitivno in zmanjša negativno medsebojno delovanje. Z drugimi besedami, ko dojenček in starš resnično razumeta drug drugega in si delita to o čemer razmišljata, se počutita bolj povezana drug z drugim. Zelo majhni otroci lahko z znaki pokažejo da bi radi malo mleka, da so videli letalo ali slišali lajati psa. Sporočijo lahko, da so srečni, žalostni ali da jih je strah. Življenje z Baby signs® programom postane življenje sodelovanja, in s sodelovanjem postane vez med starši in otroci močnejša in prijetnejša. Sodelovanje med otrokom in staršem temelji predvsem na občutku popolne varnosti, zaupanja in bližine. Vse to lahko dosežete z uporabo BabySigns programa.

Želite komunicirajte z dojenčkom še preden ta spregovori? Naj vam pri tem pomaga Baby Signs® Program!

Naroči

Zadnji novički

Uporaba Baby Signs® programa dvign...

Vsaka oseba, ne glede na starost, spol ali kaj drugega ima potrebe, želje in strahove. Ti so predvsem povezani z našo samopodobo, samozavestjo in samospoštovanjem. Kako lahko te začnemo pravilno gojiti že pri dojenčkih in jih usmerjam...

Beri naprej

Z uporabo Baby Signs® programa se ...

Glede na to da lahko znakovni jezik za dojenčke smatramo kot pripomoček pri komunikaciji z otrokom, se marsikateri starš lahko vpraša: »Ali bo to vplivalo na razvoj govora pri mojem otroku«, pri tem pa ima v mislih predvsem počasnej...

Beri naprej

Uporaba znakov me je popeljala v svet mojega dojenčka, njihovih
želja in zanimanj.

- Mateja iz Celja

Znaki so zakon, saj so nam resnično olajšali življenje, saj svojo dojenčico končno razumem! Pove mi, da je lačna, žejna, da si želi svojega medvedka ... Priporočam!

- Tadeja iz Ljubljane

Zaradi uporabe znakov sem postala še bolj pozorna na svojega otroka, na njegove potrebe in njegove želje, zato je najina vez boljša in močnejša.

- Rebeka iz Kopra